Meldingen

Meldingen brengen u op de hoogte van gebeurtenissen zoals nieuwe berichten en agendameldingen evenals lopende activiteiten zoals downloads. Meldingen verschijnen op:
  • De statusbalk
  • Het meldingsvenster
  • Het vergrendelscherm

Het gedeelte voor meldingen openen of sluiten

1. Sleep de statusbalk omlaag om het gedeelte voor meldingen te openen of dubbeltik op de statusbalk.
  2. Sleep het venster omhoog om het gedeelte voor meldingen te sluiten.

Na het openen van het gedeelte voor meldingen, kunt u het deelvenster Snelle instellingen openen door de statusbalk opnieuw omlaag te slepen.

Reageren op een melding in het gedeelte voor meldingen

• Tik op de melding.

U kunt rechtstreeks op e-mail- of chatberichten reageren in het gedeelte voor meldingen.

Een melding verwijderen uit het gedeelte voor meldingen

• Veeg de melding naar links of rechts.

Niet alle meldingen kunnen worden verwijderd.

Sleep een melding langzaam naar links of rechts en tik op om instellingen van meldingen aan te passen.

Een melding in het gedeelte voor meldingen vergroten

• Tik op de melding voor meer informatie over de melding zonder de app te openen.

Niet alle meldingen kunnen worden vergroot.

Alle meldingen in het gedeelte voor meldingen wissen

• Tik op ALLES WISSEN.

Reageren op een melding in het vergrendelingscherm

• Dubbeltik op de melding.

Een melding uit het vergrendelingscherm verwijderen

• Veeg de melding naar links of rechts.

Een melding op het vergrendelingscherm vergroten

• Sleep de melding omlaag.

Niet alle meldingen kunnen worden vergroot.

Meldingen op het vergrendelingsscherm beheren

• Inhoud van alle meldingen weergeven

Alle meldingen op het vergrendelingsscherm weergeven. Als deze instelling is ingeschakeld, moet u er rekening mee houden dat alle inhoud (inclusief de inhoud van binnenkomende e-mails en chatberichten) zichtbaar zullen zijn op het vergrendelingsscherm, behalve wanneer u de betreffende apps aanwijst als Gevoelige inhoud verbergen in het menu Meldingen-instellingen

• Inhoud van gevoelige meldingen verbergen

Een pincode, wachtwoord of patroon moet zijn ingesteld als schermvergrendeling om deze instelling beschikbaar te maken. Inhoud verborgen wordt weergegeven op het vergrendelingsscherm als er gevoelige berichten binnenkomen. U krijgt bijvoorbeeld een melding voor een binnenkomende e-mail of chat, maar de inhoud is niet zichtbaar op uw vergrendelingsscherm.

• Helemaal geen meldingen weergeven

U krijgt geen meldingen op het vergrendelingsscherm.

De meldingen selecteren voor weergave op het vergrendelingsscherm

1. Tik in het Startscherm op .
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Meldingen.
  3. Tik op en vervolgens op Op het vergrendelingsscherm.
  4. Selecteer een optie.

Meldingen kunnen op het vergrendelingsscherm behouden blijven tenzij u ze verwijdert door te vegen. Tik op de Meldingen vergrendelings-scherm behouden-schuifregelaar om deze functie in te schakelen.

Het meldingniveau van een app instellen

Alles blokkeren
Nooit meldingen ontvangen van de geselecteerde app.
Geluid en trillen uit
Ontvangen meldingen, maar zonder geluid, trilling of dat deze wordt weergegeven.
Onderbrekingen alleen met prioriteit
Ontvang meldingen van deze app ook als Niet storen als prioriteit is ingesteld.

Het meldingsniveau voor een app instellen

1. Tik in het Startscherm op .
  2. Tik op Instellingen > Meldingen.
  3. Selecteer de gewenste app.
  4. Tik op de schuifregelaars om de gewenste meldingsinstellingen aan te passen.

Meldingslampje

Het meldingslampje informeert u over de batterijstatus en een aantal andere zaken. Een wit knipperend lampje betekent bijvoorbeeld dat er een nieuw bericht of een gemist gesprek is. Het meldingslampje is standaard ingeschakeld maar u kunt het handmatig uitschakelen.

Meldings-LED

Als het meldingslampje is uitgeschakeld, gaat het alleen branden bij een waarschuwing voor de batterijstatus, bijvoorbeeld als het energieniveau lager is dan 15 procent.

Het meldingslampje in- of uitschakelen

1. Tik in het startscherm op .
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Meldingen > .
  3. Tik op de schuifregelaar naast Meldingslampje om de functie in of uit te schakelen.