Berichtinstellingen

De meldingsinstellingen van berichten wijzigen

1. Tik in het Startscherm op en tik vervolgens op .
    2. Tik op en vervolgens op Instellingen.
    3. Tik op Meldinggeluid en selecteer een optie om een meldingsgeluid in te stellen of tik op en selecteer een muziekbestand dat op uw apparaat is opgeslagen.
    4. Tik op GEREED om uw keuze te bevestigen.
    5. Tik op de schuifregelaars om nog meer meldingsinstellingen aan te passen.

Ontvangstbevestigingen voor uitgaande berichten in- of uitschakelen

1. Tik in het Startscherm op en tik vervolgens op .
    2. Tik op en vervolgens op Instellingen.
    3. Tik op de schuifregelaar Ontvangstbevestiging om de functie in of uit te schakelen.

Als ontvangstbevestigingen zijn ingeschakeld, verschijnt een vinkje bij berichten die zijn afgeleverd.