account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Help ons uw website te verbeteren
    Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

    Gmail™

    Als u een Google™-account hebt, kunt u de Gmail™-applicatie gebruiken om e-mailberichten te lezen en te schrijven.

    Overzicht Gmail-inbox
    1 Een lijst weergeven van alle Gmail-accounts en -mappen
    2 Zoeken naar e-mailberichten
    3 Lijst met e-mailberichten
    4 E-mailbericht schrijven

    Meer informatie over Gmail™

    • Wanneer de applicatie Gmail is geopend, tikt u op en vervolgens op Help en feedback.
    Vond u deze informatie nuttig?
    Ja Nee
    Uw reactie is waardevol!
    Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
    Verzenden
    Bedankt voor uw reactie!
    Uw product zoeken
    Find
    Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer