account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Help ons uw website te verbeteren
    Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

    Gesprekken doorschakelen

    U kunt gesprekken doorsturen naar een andere ontvanger, bijvoorbeeld een ander telefoonnummer of een ander apparaat.

    Oproepen doorschakelen

    1. Tik in het Startscherm op .
    2. Ga naar en tik op Instellingen > Oproep.
    3. Tik op Gesprekken doorverbinden > Spraak en selecteer een optie.
    4. Voer het nummer in waarnaar u de oproepen wilt doorschakelen en tik vervolgens op Inschakelen.

    Gesprekken doorschakelen uitschakelen

    1. Tik in het Startscherm op .
    2. Tik op Instellingen > Oproep > Gesprekken doorverbinden > Spraak.
    3. Selecteer een optie en tik vervolgens op Uit.
    Vond u deze informatie nuttig?
    Ja Nee
    Uw reactie is waardevol!
    Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
    Verzenden
    Bedankt voor uw reactie!
    Uw product zoeken
    Find
    Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer