account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Help ons uw website te verbeteren
Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

Favorieten

Contacten die u als favorieten aanmerkt, verschijnen onder het tabblad Favorieten in de applicatie Contacten samen met uw meest gebelde contacten of 'topcontacten'. Zo krijgt u sneller toegang tot deze contacten.

Een contact als favoriet toevoegen of verwijderen

  1. Tik in het Startscherm op en tik vervolgens op .
  2. Tik op het contact dat u wilt toevoegen aan of verwijderen uit uw favorieten.
  3. Tik op .

Uw favoriete contacten weergeven

  1. Tik in het Startscherm op en vervolgens op .
  2. Tik op Favorieten.
Vond u deze informatie nuttig?
Ja Nee
Uw reactie is waardevol!
Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
Verzenden
Bedankt voor uw reactie!
Uw product zoeken
Find
Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer