Instellingen e-mailaccount

Een e-mailaccount van uw apparaat verwijderen

1. Tik in het Startscherm op .
    2. Tik op E-mail.
    3. Tik op en vervolgens op Instellingen.
    4. Selecteer het account dat u wilt verwijderen.
    5. Tik op Account verwijderen > OK.

De controlefrequentie voor het postvak IN wijzigen

1. Tik in het Startscherm op .
    2. Tik op E-mail.
    3. Tik op en vervolgens op Instellingen.
    4. Selecteer het gewenste account.
    5. Tik op Controlefrequentie > Controlefrequentie en selecteer een optie.

Een automatisch antwoord instellen in een Exchange ActiveSync-account

1. Tik in het Startscherm op en tik vervolgens op E-mail.
    2. Tik op en vervolgens op Instellingen.
    3. Selecteer het EAS-account (Exchange Active Sync) waarvoor u een automatisch antwoord wilt instellen.
    4. Tik op Afwezig.
    5. Tik op de schuifregelaar om de functie in te schakelen.
    6. Schakel indien nodig het selectievakje Tijdbereik instellen in en stel het tijdsbereik voor het automatische antwoord in.
    7. Voer de tekst van uw automatische antwoord in het tekstveld in.
    8. Tik op OK ter bevestiging.