Modus Niet storen

U kunt uw apparaat handmatig instellen in de stand Niet storen en handmatig bepalen hoe lang uw apparaat in die stand moet blijven. U kunt ook vooraf instellen wanneer uw apparaat automatisch in de stand Niet storen gaat.

De modus Niet storen activeren

1. Sleep de statusbalk met twee vingers helemaal omlaag om het venster Snelle instellingen te openen.
  2. Tik op .
  3. Selecteer een optie en tik vervolgens op GEREED.

Snel schakelen tussen de modi Niet storen/Trillen/Geluid

1. Beweeg de volumetoets omhoog of omlaag totdat , of verschijnt.
  2. Tik op of om snel te schakelen tussen de modi Trillen en Geluid. Als u de modus Niet storen wilt activeren, drukt u in de modus Trillen de volumetoets omlaag.

Tijdintervallen inplannen voor de modus Niet storen

1. Tik in het Startscherm op .
  2. Tik op Instellingen > Geluid > Niet storen > Automatische regels.
  3. Kies een regel uit de automatische regels of tik op om een nieuwe regel toe te voegen.
  4. Tik op Regeltype kiezen en selecteer een optie.
  5. Voer de gewenste naam voor de regel in en tik vervolgens op OK.
  6. Tik op Dagen en selecteer de selectievakjes voor de betreffende dagen. Tik vervolgens op GEREED.
  7. Pas de starttijd aan door op Starttijd te tikken. Selecteer vervolgens een waarde en tik op OK.
  8. Pas de eindtijd aan door op Eindtijd te tikken. Selecteer vervolgens een waarde en tik op OK. De modus Niet storen blijft op het apparaat geactiveerd tijdens het geselecteerde tijdinterval.

Uitzonderingen instellen voor de modus voor niet storen

U kunt aangeven welke soorten meldingen toch een geluidsmelding mogen afspelen in de modus voor niet storen. U kunt uitzonderingen filteren op basis van de afzender van de meldingen. De meest voorkomende soorten uitzonderingen zijn:
  • Gebeurtenissen en herinneringen
  • Gesprekken
  • Berichten
  • Alarmen

Meldingen met hoge voorrang toestaan in de modus Niet storen

1. Tik in het startscherm op .
  2. Tik op Instellingen > Geluid > Niet storen > Alleen prioriteitsonderbrekingen toestaan.
  3. Tik op Oproepen of Berichten.
  4. Selecteer een optie.