Een back-up maken van contacten

U kunt het interne gehuegen, een geheugenkaart of een SIM-kaart gebruiken om een back-up te maken van contacten.

Alle contacten exporteren naar het interne geheugen

1. Tik in het Startscherm op en vervolgens op .
  2. Druk op en tik vervolgens op Importeren/exporteren > Exporteren naar SD-kaart of intern geheugen (.vcf-bestand).
  3. Tik op > Interne opslag weergeven.
  4. Tik op en vervolgens op het modelnummer van uw apparaat naast .
  5. Selecteer een bestemmingsmap of tik op Opslaan.

Alle contacten exporteren naar een geheugenkaart

1. Tik in het Startscherm op en vervolgens op .
  2. Druk op en tik vervolgens op Importeren/exporteren > Exporteren naar SD-kaart of intern geheugen (.vcf-bestand).
  3. Tik op > SD card.
  4. Tik op Opslaan.

Contacten naar een SIM-kaart exporteren

Wanneer u contacten naar de SIM-kaart exporteert, wordt mogelijk niet alle informatie geëxporteerd. Dit heeft te maken met geheugenbeperkingen op SIM-kaarten.

1. Tik in het Startscherm op en tik vervolgens op .
  2. Tik op > Importeren/exporteren.
  3. Tik op Exporteren naar SIM-kaart.
  4. Tik op OK.