Achtergrond en thema's

Het apparaat heeft een standaardachtergrond, maar u kunt het startscherm en het vergrendelingsscherm aanpassen aan uw eigen stijl met achtergronden en thema's met verschillende kleuren en patronen.

U kunt een achtergrond gebruiken zonder de andere elementen van het startscherm en vergrendelingsscherm te veranderen. Live achtergronden voegen visuele effecten toe aan interacties met het touchscreen, waardoor het scherm dynamisch verandert.

Thema's kunnen een achtergrond, schermbeveiliging, titelbalken en een geluidsschema bevatten die bij elkaar passen en uw apparaat een unieke look en feel geven.

De achtergrond veranderen

1. Raak een leeg gebied in het Startscherm aan en houd vast tot het apparaat trilt.
    2. Tik op Achtergrond en selecteer een optie.

U kunt ook de achtergrond van het vergrendelingsscherm wijzigen of dezelfde afbeelding instellen voor zowel het startscherm als het vergrendelingsscherm. Volg bovenstaande stappen en tik op Album . Tik op de gewenste afbeelding en kies een optie.

Een thema instellen

1. Raak een leeg gebied in het Startscherm aan en houd het even vast tot het apparaat trilt.
    2. Tik op Thema´s.
    3. Kies een optie:
      • Voor een bestaand thema, selecteert u het thema en tikt u op THEMA TOEPASSEN.
      • Download een nieuw thema door op MEER THEMA'S DOWNLOADEN te tikken.

Als u een thema wijzigt, wordt ook de achtergrond in sommige applicaties gewijzigd.