Scherm Toepassingen

Het scherm Toepassingen, dat u opent vanuit het startscherm, bevat de applicaties die vooraf op uw apparaat zijn geïnstalleerd en de applicaties die u downloadt.

Applicatiescherm

Alle applicaties op het scherm Toepassingen weergeven

1. Tik op uw startscherm op .
    2. Veeg naar links of rechts op het scherm Toepassingen.

De lijsten met aanbevolen apps in- of uitschakelen

De eerste keer dat u het applicatiescherm opent, krijgt u de mogelijkheid om lijsten met aanbevolen apps in of uit te schakelen. U kunt deze functie ook later in- of uitschakelen door de volgende stappen uit te voeren:

1. Raak een willekeurig gebied in het startscherm aan en houd het even vast totdat het apparaat trilt. Tik vervolgens op .
    2. Tik op de schuifregelaar voor app-aanbevelingen.

Een applicatie openen vanuit het applicatiescherm

• Als het applicatiescherm is geopend, veegt u naar links of rechts om de applicatie te zoeken en tikt u vervolgens op de applicatie.

Een applicatie zoeken vanuit het applicatiescherm

1. Open het applicatiescherm en tik op Applicaties zoeken of veeg omlaag in het applicatiescherm of startscherm.
    2. Voer de naam in van de applicatie die u wilt zoeken.

Applicaties rangschikken op het applicatiescherm

1. Wanneer het applicatiescherm is geopend, tikt u op .
    2. Tik op Apps sorteren en selecteer vervolgens een optie.

Een applicatiesnelkoppeling toevoegen aan het startscherm

1. Raak vanuit het applicatiescherm een applicatiepictogram aan en houd dit vast totdat het scherm gaat trillen, sleep het pictogram vervolgens naar de bovenkant van het scherm. Het startscherm wordt geopend.
    2. Sleep het pictogram naar de gewenste locatie op het startscherm en laat het vervolgens los.

Een applicatie verplaatsen op het applicatiescherm

1. Open het applicatiescherm en tik op .
    2. Zorg dat Eigen volgorde is geselecteerd onder Apps sorteren.
    3. Houd de applicatie aangeraakt tot het apparaat trilt. Sleep deze vervolgens naar de nieuwe locatie.

Een applicatie uitschakelen of verwijderen vanuit het applicatiescherm

Als u een vooraf geïnstalleerde app uitschakelt, worden alle gegevens verwijderd. U kunt de app echter opnieuw inschakelen via Instellingen > Apps. Alleen gedownloade apps kunnen volledig worden verwijderd.

1. Raak een gebied in het applicatiescherm aan en houd het even vast totdat het apparaat trilt. Alle applicaties die kunnen worden uitgeschakeld of verwijderd, worden vervolgens aangeduid met .
    2. Tik op de desbetreffende applicatie en tik vervolgens op UITSCHAKELEN in het geval van een vooraf geïnstalleerde app op uw apparaat, of op OK als u de app zelf hebt gedownload en deze wilt verwijderen.