Medische en noodhulpgegevens toevoegen

In de applicatie Contacten kunt u noodhulpinformatie toevoegen en bewerken. U kunt medische details invoeren, zoals allergieën en medicijnen die u gebruikt, alsmede informatie over familie en vrienden met wie contact kan worden opgenomen in geval van nood. Na het instellen zijn de noodhulpgegevens bereikbaar vanaf het beveiligingsscherm. Dat betekent dat zelfs als het scherm vergrendeld is, bijvoorbeeld met een PIN-code, patroon of wachtwoord, noodhulppersoneel nog steeds uw noodhulpgegevens kunnen zien.

Overzicht In geval van nood (ICE)

1 Terugkeren naar het hoofdscherm van Contacten
    2 Meer opties weergeven
    3 Tabblad voor medische en persoonlijke gegevens en contacten voor noodgevallen
    4 Medische en persoonlijke gegevens

Uw medische gegevens invoeren

1. Tik in het Startscherm op en tik vervolgens op .
    2. Tik op .
    3. Bewerk de gewenste informatie.

Een nieuw contact voor noodgevallen toevoegen

1. Tik in het Startscherm op en vervolgens op .
    2. Tik op en vervolgens op CONTACTS > Contact toevoegen.
    3. Tik op het contact dat u wilt gebruiken als een contact voor noodgevallen.

Het contact voor noodgevallen moet minimaal één telefoonnummer hebben dat door medische hulpverleners kan worden gebeld. Als uw apparaat door middel van schermvergrendeling is vergrendeld, kunnen medische hulpverleners alleen het telefoonnummer van het contact voor noodgevallen zien, ook als er ook andere informatie in de applicatie Contacten is ingevoerd.