Contacten toevoegen en bewerken

U kunt contacten op het apparaat toevoegen, bewerken of verwijderen en vanaf gesynchroniseerde accounts. Voeg afbeeldingen van contacten toe of stel aparte beltonen in om contacten te personaliseren. U kunt ook contactgegevens over uzelf bewerken.

Een contact toevoegen

1. Tik in het Startscherm op en tik vervolgens op .
  2. Tik op .
  3. Als u uw contacten hebt gesynchroniseerd met één of meerdere accounts en u voor het eerst een contact toevoegt, moet u het account selecteren waaraan u dit contact wilt toevoegen. U kunt ook op Phone contact tikken als u het contact alleen op uw apparaat wilt gebruiken en opslaan.
  4. Voer de gewenste gegevens voor het contact in of selecteer deze.
  5. Als u klaar bent, tikt u op Opslaan.

Als u eenmaal een contact in een account hebt opgeslagen, wordt dat account als standaardaccount weergegeven wanneer u opnieuw een contact toevoegt. Als u het account voor een opgeslagen contact wilt wijzigen, moet u het contact opnieuw aanmaken en opslaan in het gewenste account.

Als u een plusteken en de landcode toevoegt voor het telefoonnummer van een contact, hoeft u het nummer niet opnieuw te bewerken wanneer u vanuit een ander land belt.

Een contact bewerken

1. Tik in het Startscherm op en tik vervolgens op .
  2. Tik op het contact dat u wilt bewerken en tik vervolgens op .
  3. Bewerk de gewenste informatie.
  4. Als u klaar bent, tikt u op Opslaan.

Bij sommige synchronisatieservices kunt u geen contactgegevens bewerken.

Een afbeelding aan een contact toevoegen

1. Tik in het Startscherm op en tik vervolgens op .
  2. Tik op het contact dat u wilt bewerken en tik vervolgens op .
  3. Tik op , selecteer een methode om de contactafbeelding toe te voegen en breng de gewenste bewerkingen aan.
  4. Wanneer u de afbeelding hebt toegevoegd, tikt u op Opslaan.

U kunt ook een afbeelding aan een contact toevoegen vanuit de applicatie Album . Als u een afbeelding wilt toevoegen die is opgeslagen in een onlineaccount, moet u de afbeelding eerst downloaden.

De ringtone van een contact personaliseren

1. Tik in het Startscherm op en vervolgens op .
  2. Tik op het contact dat u wilt bewerken en tik vervolgens op .
  3. Tik op > Ringtone instellen.
  4. Selecteer een optie uit de lijst of tik op om een muziekbestand te selecteren dat op uw apparaat is opgeslagen. Tik vervolgens op GEREED.
  5. Tik op Opslaan.

Alle oproepen van een contact naar voicemail sturen

1. Tik in het Startscherm op en tik vervolgens op .
  2. Tik op het contact dat u wilt bewerken en tik vervolgens op .
  3. Tik op en schakel het selectievakje Alle oproepen naar voicemail in.
  4. Als u klaar bent, tikt u op Opslaan.

Een telefoonnummer blokkeren

1. Tik in het Startscherm op en vervolgens op .
  2. Tik op en vervolgens op Geblokkeerde nummers.
  3. Tik op NUMMER TOEVOEGEN en voer het telefoonnummer in waarvoor u oproepen en sms-berichten wilt blokkeren.
  4. Tik op BLOKKEREN.

Contacten verwijderen

1. Tik in het Startscherm op en tik vervolgens op .
  2. Raak het contact dat u wilt verwijderen aan en houd het even vast.
  3. Schakel de selectievakjes in naast de contacten die u wilt verwijderen als u contacten wilt verwijderen.
  4. Tik op en vervolgens op Contact verwijderen.
  5. Tik op VERWIJDEREN om te bevestigen.

Contactgegevens over uzelf bewerken

1. Tik in het Startscherm op en vervolgens op .
  2. Tik op IK en vervolgens op .
  3. Voer de nieuwe gegevens in of breng de gewenste wijzigingen aan.
  4. Als u klaar bent, tikt u op Opslaan.

Een nieuw contact maken op basis van een sms-bericht

1. Tik in het Startscherm op en tik vervolgens op .
  2. Tik op het pictogram naast het telefoonnummer en tik op Opslaan.
  3. Selecteer een bestaand contact of tik op Nieuw contact maken.
  4. Bewerk de contactgegevens en tik op Opslaan.