De Xperia Ear koppelen met een Android-apparaat

De Xperia Ear kan pas naar behoren functioneren als u de nieuwste versie van de Xperia Ear-applicatie op uw Android-apparaat installeert en het apparaat vervolgens koppelt met uw Xperia Ear.

Als u de Xperia Ear met een Android-tablet gebruikt dat alleen beschikt over ‎Wi-Fi , kan de hostapplicatie wellicht niet worden gedownload en werken functies als bellen, sms'en, mobiel dataverkeer en Assistant niet.

De Xperia Ear-applicatie is beschikbaar op Google Play™. We raden aan een ‎Wi-Fi -verbinding te gebruiken om kosten voor dataverkeer te vermijden.

De Xperia Ear instellen met NFC

NFC koppelen
  1. Zorg dat de Xperia Ear is opgeladen.
  2. Zorg dat NFC is ingeschakeld en dat het scherm actief en ontgrendeld is.
  3. Raak met het NFC-gebied van de Xperia Ear het NFC-detectiegebied van het Android-apparaat aan en volg de instructies op het scherm om de Xperia Ear-applicatie te installeren en de Xperia Ear met een Android-apparaat te koppelen.

Als u problemen ondervindt bij het koppelen van uw Xperia Ear met een Android-apparaat met NFC, kunt u ze handmatig koppelen met Bluetooth®.

U kunt de Xperia Ear met twee apparaten gelijktijdig verbinden en gebruiken, bijvoorbeeld met een telefoon en een tablet, of een zakelijke telefoon en een privételefoon. U kunt uw Xperia Ear met twee apparaten verbinden en gebruiken door bovenstaande stappen op het tweede apparaat uit te voeren. Als twee Android-apparaten met uw Xperia Ear zijn verbonden, is de Assistant slechts op een van de apparaten beschikbaar.

Uw Xperia Ear instellen met Bluetooth®

1. Zorg dat de Xperia Ear is opgeladen.
  2. Zorg dat u op het apparaat de Xperia Ear-applicatie hebt geïnstalleerd of bijgewerkt met de laatste versie.
  3. Schakel Bluetooth® in, zoek naar beschikbare Bluetooth®-apparaten en selecteer XEA10 uit de lijst met beschikbare apparaten.
  4. Volg de instructies op het scherm.

De Xperia Ear opnieuw verbinden

Als Bluetooth® is ingeschakeld, probeert de Xperia Ear automatisch een aantal keer de verbinding te herstellen. Als deze automatische verbindingspogingen niet lukken, kunt u met de Assistant/oproeptoets handmatig opnieuw proberen of opnieuw koppelen met NFC of Bluetooth®.