De Xperia™ Ear reageert niet meer op m'n stem

• Als de Xperia™ Ear de eerste woorden van spraakopdrachten niet goed kan herkennen, wacht dan een ogenblik na de toon voordat u begint met spreken.

• Zorg dat het apparaat met een mobiel of draadloos netwerk is verbonden.

• Zorg dat STAMINA-modus is uitgeschakeld op het apparaat. Om batterijstroom te besparen, kan STAMINA-modus de verbinding tussen het apparaat en de Xperia™ Ear uitschakelen.

• Zorg dat de Google-app is ingeschakeld op het apparaat.

• Zorg dat de Bluetooth-headset is uitgeschakeld in de instellingen voor spraakherkenning op het apparaat.