Videocamera-instellingen

Videocamera-instellingen aanpassen

1. Activeer de camera.
  2. Veeg naar Icn sony camera switch video.
  3. Tik voor het weergeven van de instellingen op Icn sony menu settings l.
  4. Selecteer de instelling die u wilt aanpassen en breng vervolgens uw wijzigingen aan.

Overzicht van videocamera-instellingen

Kleur en helderheid

U kunt kleur en helderheid handmatig aanpassen wanneer het pictogram voor het instellen ervan Icn sony cam brightness color wordt weergegeven.

Scèneselectie

De functie Scèneselectie helpt u om de camera snel in te stellen voor veelvoorkomende videosituaties met behulp van vooraf geprogrammeerde scènes. De instelling van elke scène is gemaakt voor een optimale videokwaliteit in een specifieke opnameomgeving.

Icn sony cam cap mode scene selection Uit
De functie Scèneselectie is uitgeschakeld en u kunt handmatig video's opnemen.
Icn sony camera scene softsnap Soft snap
Gebruik deze optie voor het maken van video-opnamen tegen achtergronden in pasteltinten.
Icn sony camera scene landscape Landschap
Gebruik deze optie voor video's van landschappen. De camera wordt scherpgesteld op objecten in de verte.
Icn sony camera scene night scene Nachtscène
Wanneer deze optie is ingeschakeld, wordt de lichtgevoeligheid verhoogd. Gebruik deze optie in slecht belichte omgevingen. Video's van snelbewegende onderwerpen kunnen vaag worden. Houd uw hand stil of gebruik een statief. Schakel de nachtmodus uit bij goede lichtomstandigheden om de videokwaliteit te verbeteren.
Icn sony camera scene beach snow Strand
Gebruik deze optie voor het opnemen van video's aan zee of bij een meer.
Icn sony cam scene snow Sneeuw
Gebruik deze optie in fel verlichte omgevingen om overbelichte video's te voorkomen.
Icn sony camera scene sport Sport
Gebruik deze optie voor video's van snelbewegende onderwerpen. Door de korte belichtingstijd wordt de bewegingsvervaging geminimaliseerd.
Icn sony camera scene party Feest
Gebruik deze optie voor video's binnenshuis in slecht belichte omgevingen. Met deze scène worden achtergrondverlichting en kaarslicht binnenshuis opgevangen. Video's van snelbewegende onderwerpen kunnen vaag worden. Houd uw hand stil of gebruik een statief.

Videoresolutie

De videoresolutie aanpassen voor verschillende indelingen.

Volledige HD (30 fps)
1920×1080(16:9)
Full HD (Full High Definition) met 30 fps en beeldverhouding 16:9.
HD
1280×720(16:9)
HD-indeling (High Definition) met beeldverhouding 16:9.
VGA
640×480(4:3)
VGA-indeling met beeldverhouding 4:3.
MMS
Video's opnemen die geschikt zijn voor verzending in MMS-berichten. De opnametijd van deze video-indeling is beperkt, zodat videobestanden aan een MMS-bericht kunnen worden toegevoegd.

Object volgen

Als u een object selecteert door het in de zoeker aan te raken, volgt de camera dit object.

Smile Shutter™(video)

Gebruik de functie Smile Shutter™ om te bepalen op wat voor lach de camera reageert voordat u een video opneemt.