E-mail instellen

Gebruik de e-mailapplicatie op uw apparaat voor het versturen en ontvangen van e-mailberichten via uw e-mailaccounts. U kunt een of meerdere e-mailaccounts tegelijkertijd hebben, inclusief zakelijke Microsoft Exchange ActiveSync-accounts.

Een e-mailaccount instellen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Tik op E-mail.
  3. Volg de instructies die worden weergegeven op het scherm om de installatie te voltooien.

Note

Voor sommige e-mailservices moet u wellicht contact opnemen met uw provider voor detailinformatie over de instellingen voor de e-mailaccount.

Een extra e-mailaccount toevoegen

1. Tik vanaf uw Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Vind en tik op E-mail.
  3. Tik op Icn sony key menu en tik daarna op Instellingen > Account toevoegen.
  4. Vul het e-mailadres en het wachtwoord in en tik vervolgens op Volgende. Als de instellingen voor het e-mailaccount niet automatisch kunnen worden gedownload, voltooit u de instelling handmatig.
  5. Als u klaar bent, tikt u op Volgende.