Diagnostische tests op uw apparaat uitvoeren

De applicatie Xperia™ Diagnostics kan een specifieke functie testen of een volledige diagnostische test uitvoeren om te controleren of uw Xperia™-apparaat goed werkt.

Xperia™ Diagnostics kan:
  • Mogelijke hardware- of softwareproblemen op uw Xperia™-apparaat beoordelen.
  • Analyseren hoe goed applicaties op uw apparaat werken.
  • Het aantal afgebroken gesprekken gedurende de afgelopen 10 dagen registreren.
  • Geïnstalleerde software identificeren en nuttige informatie over uw apparaat leveren.

Tip

De applicatie Xperia™ Diagnostics is vooraf geïnstalleerd op de meeste Android™-apparaten van Sony. Als de optie Diagnostics niet beschikbaar is onder Instellingen > Over de telefoon of in het menu HULPPROGRAMMA'S in de applicatie Ondersteuning, dan kunt u een light-versie downloaden met de applicatie Play Store™.

Een specifieke diagnostische test uitvoeren

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Over de telefoon > Diagnostische gegevens > Testen.
  3. Selecteer een test in de lijst.
  4. Volg de aanwijzingen en tik op Ja of Nee om te bevestigen of een functie werkt.

Alle diagnostische tests uitvoeren

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Tik op Instellingen > Over de telefoon > Diagnostische gegevens >Testen > Alles uitvoeren.
  3. Volg de aanwijzingen en tik op Ja of Nee om te bevestigen of een functie werkt.

Informatie over uw apparaat bekijken

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Over de telefoon > Diagnostische gegevens > Feiten.