Uw e-mailberichten organiseren

Uw e-mails sorteren

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Tik op E-mail.
  3. Tik als u meerdere e-mailaccounts hebt op Icn sony app calendar l en selecteer het account dat hoort bij het postvak IN dat u wilt sorteren. Tik op Icn sony app calendar l en vervolgens op Gecombineerd Postvak IN als u e-mail voor al uw e-mailaccounts tegelijkertijd wilt sorteren.
  4. Tik op Icn sony key menu en tik vervolgens op Sorteren.
  5. Selecteer een sorteeroptie.

E-mails zoeken

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal en tik vervolgens op E-mail.
  2. Tik als u meerdere e-mailaccounts hebt op Icn sony app calendar l en selecteer het account dat u wilt zoeken. Tik op Icn sony app calendar l en vervolgens op Gecombineerd Postvak IN als u al uw e-mailaccounts tegelijkertijd wilt doorzoeken.
  3. Tik op Icn sony menu search.
  4. Typ de tekst voor uw zoekopdracht en tik op Icn sony menu search op het toetsenbord.
  5. Het zoekresultaat verschijnt in een lijst die is gesorteerd op datum. Tik op het e-mailbericht dat u wilt openen.

Alle mappen voor één e-mailaccount weergeven

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal en tik vervolgens op E-mail.
  2. Tik op Icn sony app calendar l en selecteer het account dat u wilt controleren.
  3. Selecteer Alle mappen tonen onder het account dat u wilt controleren.

Een e-mailbericht verwijderen

• Veeg in het postvak IN rechts op het bericht dat u wilt verwijderen.

Note

Om de hierboven beschreven te laten werken, moet de functie Vegen om te verwijderen zijn geactiveerd. Normaal is dit standaard geactiveerd. Tik op Icn sony key menu > Instellingen, vink vervolgens het selectievakje naast Veeg om te ordenen/verw. aan om te zorgen dat de functie is geactiveerd.

Een e-mailbericht naar een andere map verplaatsen

1. Veeg in het postvak IN op het bericht dat u naar links wilt verplaatsen.
  2. Tik op Verplaatsen en selecteer een map.

Note

Om de hierboven beschreven te laten werken, moet de functie Vegen om te verwijderen zijn geactiveerd. Normaal is dit standaard geactiveerd. Tik op Icn sony key menu > Instellingen, vink vervolgens het selectievakje naast Veeg om te ordenen/verw. aan om te zorgen dat de functie is geactiveerd.