Bellen

U kunt bellen door handmatig een telefoonnummer te kiezen, door op een nummer te tikken dat is opgeslagen in de contactenlijst, of door op een telefoonnummer in de gesprekkenlijst te tikken. Met de functie smart dial kunt u snel nummers in de contactenlijst en gesprekkenlijsten vinden. Voer gewoon een deel van een telefoonnummer of naam in en kies een optie uit de lijst met suggesties. Om een video-oproep te voeren, kunt u de toepassing Hangouts™ voor chatten en videochats gebruiken. Zie Instant messaging en videochat.

Bellen

1Meer opties weergeven
2Nummer verwijderen
3Toetsenblok
4Oproepknop

Het toetsenblok openen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Tik vervolgens op Icn sony app dialer.
  3. Als het toetsenblok niet verschijnt, tikt u op Icn sony call dialpad pressed.

Een telefoonnummer bellen

1. Open het toetsenblok.
  2. Voer het telefoonnummer in en tik op Icn sony btn detail call.

Tip

Tik op Icn sony delete phone number blk om een nummer te verwijderen dat per ongeluk is ingevoerd.

Bellen met smart dial

1. Open het toetsenblok.
  2. Voer de letters of nummers in van het contact dat u wilt bellen. Bij elke letter of elk nummer dat u invoert, wordt een lijst met mogelijkheden weergegeven.
  3. Tik op het contact dat u wilt bellen.

Een internationaal gesprek voeren

1. Open het toetsenblok.
  2. Houd 0 aangeraakt totdat een '+' wordt weergegeven.
  3. Voer de landcode, het netnummer (zonder de voorloopnullen) en het telefoonnummer in. Tik vervolgens op Icn sony btn detail call.

Een telefoonnummer voor direct bellen aan het startscherm toevoegen

1. Houd een leeg gebied op het Startscherm aangeraakt tot het apparaat trilt en het instelmenu wordt weergegeven.
  2. Tik in het instelmenu op Widgets > Snelkoppelingen.
  3. Blader door de lijst met applicaties en selecteer Direct bellen.
  4. Selecteer het contact en het nummer dat u voor direct bellen wilt gebruiken.

Uw telefoonnummer weergeven of verbergen

U kunt kiezen of u uw telefoonnummer wilt weergegeven of verbergen op het apparaat van ontvangers wanneer u ze belt.

Uw telefoonnummer weergeven of verbergen

1. Tik op het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Oproep > Aanvullende instellingen > Beller-id.