account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Help ons uw website te verbeteren
Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

Oproepen doorschakelen

U kunt oproepen doorsturen naar een andere ontvanger, bijvoorbeeld een ander telefoonnummer, een ander apparaat of een antwoordservice.

Oproepen doorschakelen

  1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Tik vervolgens op Instellingen > Oproep.
  3. Tik op Gesprekken doorverbinden en selecteer een optie.
  4. Voer het nummer in waarnaar u de oproepen wilt doorschakelen en tik vervolgens op Inschakelen.

Gesprekken doorschakelen uitschakelen

  1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Zoek naar en tik op Instellingen > Oproep > Gesprekken doorverbinden.
  3. Selecteer een optie en tik vervolgens op Uit.
Vond u deze informatie nuttig?
Ja Nee
Uw reactie is waardevol!
Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
Verzenden
Bedankt voor uw reactie!
Uw product zoeken
Find
Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer