Het geluid verbeteren

De geluidskwaliteit verbeteren met de equalizer

1. Open het startmenu voor Muziek en tik op Instellingen > Geluidsinstellingen > Geluidseffecten > Equalizer.
    2. Sleep de knoppen van de frequentieband omhoog of omlaag als u het geluid handmatig wilt aanpassen. Tik op Icn sony music equalizer select en selecteer een stijl als u het geluid automatisch wilt aanpassen.

De functie Surround-geluid inschakelen

1. Open het Muziek-startschermmenu en tik op Instellingen > Geluidsinstellingen > Geluidseffecten > Surroundgeluid (VPT).
    2. Veeg naar links of rechts om een instelling te selecteren en tik ter bevestiging op OK.