Noodoproepen

Uw apparaat ondersteunt internationale alarmnummers, bijvoorbeeld 112 of 911. Dit houdt in dat u deze nummers normaal vanuit elk land kunt bellen om een noodoproep te doen, met of zonder SIM-kaart in het toestel, zolang u zich binnen het bereik van een netwerk bevindt.

Een noodoproep plaatsen

1. Open het toetsenblok.
  2. Voer het noodnummer in en tik op Icn sony btn detail call.

Tip

U kunt ook noodnummers bellen als er geen SIM-kaart in de telefoon zit of als alle uitgaande gesprekken zijn geblokkeerd.

Een noodoproep plaatsen terwijl de SIM-kaart is vergrendeld

1. Tik op Noodoproep.
  2. Voer het noodnummer in en tik op Icn sony btn detail call.

Een noodnummer bellen terwijl het apparaat is vergrendeld

1. Druk kort op de aan/uit-toets Icn sony key and power k90 om het scherm te activeren.
  2. Veeg naar links of omhoog en tik op noodpictogram Icn sony phone onscreen lock button.
  3. Voer het noodnummer in en tik op Icn sony btn detail call.