Een back-up maken van contacten

U kunt een geheugenkaart, simkaart of USB-opslag gebruiken om een back-up te maken van contacten. Zie Contacten overbrengen voor meer informatie over het herstellen van contacten op uw apparaat.

Alle contacten exporteren naar een geheugenkaart

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal en vervolgens op Icn sony app phonebook.
    2. Druk op Icn sony key menu en tik vervolgens op Contacten exporteren > SD-kaart.
    3. Tik op OK.

Contacten naar een simkaart exporteren

Note

Wanneer u contacten naar de simkaart exporteert, wordt mogelijk niet alle informatie geëxporteerd. Dit heeft te maken met geheugenbeperkingen op simkaarten.

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal en vervolgens op Icn sony app phonebook.
    2. Druk op Icn sony key menu en tik op Contacten exporteren > SIM-kaart.
    3. Markeer de contacten die u wilt exporteren of tik op Alles markeren als u alle contacten wilt exporteren.
    4. Tik op Exporteren.
    5. Selecteer Contacten toevoegen als u de contacten wilt toevoegen aan de bestaande contacten op uw simkaart of Alle contacten vervangen als u de bestaande contacten op uw simkaart wilt vervangen.