Medische en noodhulpgegevens toevoegen

In de toepassing Contacten kunt u noodhulpinformatie (ICE) toevoegen en bewerken. U kunt medische details invoeren, zoals allergieën en medicijnen die u gebruikt, alsmede informatie over familie en vrienden met wie contact kan worden opgenomen in geval van nood. Na het instellen is de ICE-informatie bereikbaar vanaf het beveiligingsscherm. Dat betekent dat zelfs als het scherm vergrendeld is, bijvoorbeeld met een PIN-code, patroon of wachtwoord, noodhulppersoneel nog steeds uw ICE-informatie kan zien.

Overzicht In geval van nood (ICE)

1 Terugkeren naar het hoofdscherm van Contacten
    2 Meer opties weergeven
    3 Uw medische en persoonlijke gegevens als onderdeel van de ICE-informatie tonen
    4 Medische informatie
    5 Lijst met ICE-contacten
    6 Nieuwe ICE-contacten maken
    7 Bestaande contacten als ICE-contacten gebruiken

Uw medische en persoonlijke gegevens als onderdeel van de ICE-informatie tonen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal en vervolgens op Icn sony app phonebook.
    2. Tik op ICE – In geval van nood.
    3. Tik op Icn sony key menu en markeer het selectievakje Persoonlijke informatie tonen.

Uw medische gegevens invoeren

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal en vervolgens op Icn sony app phonebook.
    2. Tik op ICE – In geval van nood.
    3. Tik op Icn sony key menu en vervolgens op Medische gegevens bewerken.
    4. Bewerk de gewenste informatie.
    5. Als u klaar bent, tikt u op OPSLAAN.

Een nieuw ICE-contact toevoegen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal en vervolgens op Icn sony app phonebook.
    2. Tik op ICE – In geval van nood en vervolgens op Icn sony creat new ice contact.
    3. Als u uw contacten hebt gesynchroniseerd met één of meerdere accounts en een nieuw contact toevoegt, moet u het account selecteren waaraan u dit contact wilt toevoegen. U kunt ook op Geen back-up tikken als u het contact alleen op uw apparaat wilt gebruiken en opslaan.
    4. Voer de gewenste gegevens voor het contact in of selecteer deze.
    5. Als u klaar bent, tikt u op OPSLAAN.

Note

Het ICE-contact moet minimaal één telefoonnummer hebben waarnaar medische hulpverleners kunnen bellen. Als uw apparaat is vergrendeld met de veiligheidsschermvergrendeling, kunnen medische hulpverleners alleen het telefoonnummer van het ICE-contact zien, ook als andere informatie over het contact is ingevoerd.

Bestaande contacten gebruiken als ICE-contacten

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal en vervolgens op Icn sony app phonebook.
    2. Tik op ICE – In geval van nood en vervolgens op Icn sony use existing contact ice.
    3. Markeer de contacten die u als ICE-contacten wilt gebruiken.
    4. Als u klaar bent, tikt u op Gereed.

Note

De ICE-contacten die u selecteert, moeten minimaal een telefoonnummer hebben waarnaar noodhulppersoneel kan bellen. Als uw apparaat is vergrendeld met de veiligheidsschermvergrendeling, kan het noodhulppersoneel alleen het telefoonnummer van de ICE-contacten zien, ook als andere informatie over de contacten is ingevoerd.

Uw ICE-informatie zichtbaar maken vanaf het beveiligingsscherm

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal en vervolgens op Icn sony app phonebook.
    2. Tik op ICE – In geval van nood.
    3. Tik op Icn sony key menu en vervolgens op Instellingen.
    4. Markeer het selectievakje ICE in vergrendelingsscherm.

Note

Uw ICE-gegevens zijn standaard zichtbaar op het beveiligingsscherm.

Bellen naar ICE-contacten vanuit het beveiligingsscherm mogelijk maken

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal en vervolgens op Icn sony app phonebook.
    2. Tik op ICE – In geval van nood.
    3. Tik op Icn sony key menu en vervolgens op Instellingen.
    4. Markeer het selectievakje Bellen inschakelen in ICE.

Note

ICE-oproepen worden niet door alle netwerk- en/of serviceproviders ondersteund.