Geografische posities toevoegen aan uw foto's

Schakel de functie Locatie opslaan in om een benadering van de geografische locatie toe te voegen aan foto's die u maakt. De geografische locatie wordt bepaald met behulp van draadloze netwerken en/of GPS-technologie.

Wanneer Icn sony statusbar gps on wordt weergegeven op het camerascherm, is Locatie opslaan ingeschakeld maar is de geografische positie niet gevonden. Wanneer Icn sony camera geotag on wordt weergegeven, is Locatie opslaan ingeschakeld en is de geografische locatie beschikbaar. U kunt dan een geografische locatie toevoegen aan uw foto. Wanneer geen van de twee symbolen wordt weergegeven, is Locatie opslaan uitgeschakeld.

Geotags inschakelen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Tik op Instellingen > Locatie.
    3. Tik op de aan-uitschakelaar.
    4. Activeer de camera.
    5. Tik op Icn sony menu settings l.
    6. Ga naar Locatie opslaan. Sleep de schuifregelaar naar rechts.