Uw mobiele gegevensverbinding delen

U kunt de mobiele gegevensverbinding van uw apparaat delen met één computer via een USB-kabel. Dit proces heet USB-tethering. U kunt ook de gegevensverbinding van uw apparaat met maximaal acht apparaten tegelijkertijd delen door van uw apparaat een draagbare ‎Wi-Fi®‎-hotspot te maken. Wanneer de mobiele gegevensverbinding van uw apparaat succesvol is gedeeld, kunnen de delende apparaten de gegevensverbinding van uw apparaat gebruiken om bijvoorbeeld op internet te surfen, applicaties te downloaden of e-mails te versturen en te ontvangen.

Note

U moet uw computer mogelijk voorbereiden op het tot stand brengen van een netwerkverbinding via een USB-kabel. Ga naar www.android.com/tether voor de meest recente informatie.

Uw gegevensverbinding delen via een USB-kabel

1. Deactiveer alle USB-kabelverbindingen met uw apparaat.
  2. Gebruik de USB-kabel die bij uw apparaat is geleverd om uw apparaat op een computer aan te sluiten.
  3. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  4. Ga naar en tik op Instellingen > Meer… > Tethering/mobiele hotspot.
  5. Markeer het selectievakje USB-tethering en tik vervolgens op OK wanneer dit wordt gevraagd. Icn sony stat sys tether usbwordt weergegeven in de statusbalk wanneer u verbonden bent.
  6. Om te stoppen met het delen van uw gegevensverbinding, schakelt u het selectievakje USB-tethering uit of koppelt u de USB-kabel los.

Note

U kunt de gegevensverbinding van uw apparaat niet tegelijkertijd met een SD-kaart via een USB-kabel delen.

Uw apparaat gebruiken als een draagbare Wi-Fi®-hotspot

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Meer… > Tethering/mobiele hotspot.
  3. Tik op Instellingen mobiele Wi-Fi-hotspot > Wi-Fi-hotspot configureren.
  4. Voer de Netwerknaam (SSID)informatie in.
  5. Tik op het veld Beveiliging om een beveiligingstype te selecteren. Voer een wachtwoord in als dat vereist is.
  6. Tik op Opslaan.
  7. Tik op Icn sony key and back en markeer het selectievakje Draagb. Wi-Fi-hotspot.
  8. Wanneer dat wordt gevraagd, tikt u op OK om te bevestigen. Icn sony stat sys tether wifi in manualverschijnt in de statusbalk zodra de draagbare ‎Wi-Fi®‎-hotspot is ingeschakeld.
  9. Om te stoppen met het delen van uw gegevensverbinding via ‎Wi-Fi®‎, schakelt u het selectievakje Draagb. Wi-Fi-hotspot uit.

Uw draagbare hotspot een nieuwe naam geven of beveiligen

1. Tik op het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Meer… > Tethering/mobiele hotspot.
  3. Tik op Instellingen mobiele Wi-Fi-hotspot > Wi-Fi-hotspot configureren.
  4. Voer de Netwerknaam (SSID) voor het netwerk in.
  5. Tik op het veld Beveiliging om een beveiligingstype te selecteren.
  6. Voer een wachtwoord in als dat vereist is.
  7. Tik op Opslaan.