Accounts en services

Bekijk alle onderwerpen

Meld u aan bij uw online serviceaccounts vanaf uw telefoon en gebruik een groot aanbod aan services. Combineer services en haal er nog meer uit. Verzamel bijvoorbeeld contacten uit uw Google™- en Facebook™-accounts en integreer ze in uw telefoonboek, zodat u alles op één plaats hebt.

U kunt zich inschrijven voor online services vanaf uw telefoon of vanaf uw computer. Wanneer u zich voor de eerste keer aanmeldt, wordt een account gemaakt met uw gebruikersnaam, wachtwoord, instellingen en persoonlijke informatie. Wanneer u zich de volgende keer aanmeldt, krijgt u een gepersonaliseerde weergave.

Google™-account

U moet een Google™-account hebben om een aanbod aan applicaties en services te gebruiken op uw Android-telefoon. U hebt bijvoorbeeld een Google™-account nodig om de Gmail™ -applicatie op uw telefoon te gebruiken, om met vrienden te chatten met Google Talk™, om uw telefoonagenda te synchroniseren met Google Agenda™ en om applicaties en games, muziek, films en boeken te downloaden van Google Play™.

Microsoft® Exchange ActiveSync®-account

Synchroniseer uw telefoon met uw Microsoft® Exchange ActiveSync®-account. Op deze manier hebt u uw bedrijfs-e-mail, contacten en kalender-events altijd bij u.

Facebook™-account

Facebook™ is een social networkingservice waarmee u kunt verbinden met vrienden, familie en collega's wereldwijd. Stel Facebook in op uw telefoon zodat u overal contact kunt houden.

SyncML™-account

Synchroniseer uw telefoon met een internetserver via SyncML™. Hiermee kunt u uw contacten, agendagegevens en favorieten net zo eenvoudig bekijken en beheren op uw telefoon als op een computer.