account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
  Help ons uw website te verbeteren
  Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

  Accounts en services

  Bekijk alle onderwerpen

  Meld u aan bij uw online serviceaccounts vanaf uw telefoon en gebruik een groot aanbod aan services. Combineer services en haal er nog meer uit. Verzamel bijvoorbeeld contacten uit uw Google™- en Facebook™-accounts en integreer ze in uw telefoonboek, zodat u alles op één plaats hebt.

  U kunt zich inschrijven voor online services vanaf uw telefoon of vanaf uw computer. Wanneer u zich voor de eerste keer aanmeldt, wordt een account gemaakt met uw gebruikersnaam, wachtwoord, instellingen en persoonlijke informatie. Wanneer u zich de volgende keer aanmeldt, krijgt u een gepersonaliseerde weergave.

  Google™-account

  U moet een Google™-account hebben om een aanbod aan applicaties en services te gebruiken op uw Android-telefoon. U hebt bijvoorbeeld een Google™-account nodig om de Gmail™ -applicatie op uw telefoon te gebruiken, om met vrienden te chatten met Google Talk™, om uw telefoonagenda te synchroniseren met Google Agenda™ en om applicaties en games, muziek, films en boeken te downloaden van Google Play™.

  Microsoft® Exchange ActiveSync®-account

  Synchroniseer uw telefoon met uw Microsoft® Exchange ActiveSync®-account. Op deze manier hebt u uw bedrijfs-e-mail, contacten en kalender-events altijd bij u.

  Facebook™-account

  Facebook™ is een social networkingservice waarmee u kunt verbinden met vrienden, familie en collega's wereldwijd. Stel Facebook in op uw telefoon zodat u overal contact kunt houden.

  SyncML™-account

  Synchroniseer uw telefoon met een internetserver via SyncML™. Hiermee kunt u uw contacten, agendagegevens en favorieten net zo eenvoudig bekijken en beheren op uw telefoon als op een computer.

  Vond u deze informatie nuttig?
  Ja Nee
  Uw reactie is waardevol!
  Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
  Verzenden
  Bedankt voor uw reactie!
  Close Sluiten
  Uw product zoeken
  Find
  Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer