Uw gehoor beschermen

Bekijk alle onderwerpen

Als u langdurig of bij een te hoog volumeniveau naar de Walkman™-player of andere mediaplayers luistert, kan uw gehoor beschadigd worden, zelfs als het volume op een gemiddeld niveau staat. Om u voor dergelijke risico's te waarschuwen, verschijnt er een volumewaarschuwing wanneer het volume te hoog staat, en wanneer de Walkman™-player lang dan 20 uur wordt gebruikt.

De volumewaarschuwing uitschakelen

• Tik op OK wanneer Icn sony loud music hvga verschijnt om de waarschuwing te sluiten.
    NoteElke keer dat u uw telefoon herstart, wordt het mediavolume automatisch op een matig niveau ingesteld.