Noodoproepen

Bekijk alle onderwerpen

De telefoon ondersteunt internationale alarmnummers, bijvoorbeeld 112 of 911. Dit houdt in dat u deze nummers normaal vanuit elk land kunt bellen om een noodoproep te doen, met of zonder simkaart in het toestel, zolang u zich binnen het bereik van een netwerk bevindt.

Een alarmnummer bellen

1. Tik op het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Ga naar en tik op Telefoon.
    3. Voer het alarmnummer in en tik op Oproep. Als u een nummer wilt verwijderen, tikt u op Icn sony input delete.
    TipU kunt ook alarmnummers bellen wanneer er geen SIM-kaart in de telefoon zit of wanneer uitgaande gesprekken zijn geblokkeerd.

Een noodnummer bellen terwijl de SIM-kaart is vergrendeld

1. Tik op Noodoproep.
    2. Voer het alarmnummer in en tik op Oproep. Als u een nummer wilt verwijderen, tikt u op Icn sony input delete.