Een back-up maken van contacten

Bekijk alle onderwerpen

U kunt een geheugenkaart, een SIM-kaart of een onlinesynchronisatieprogramma zoals Microsoft® Exchange ActiveSync®, gebruiken om een reservekopie te maken van uw contacten.

Alle contacten exporteren naar een geheugenkaart

1. Tik op het Startscherm op Icn sony home apptray normal en vervolgens op Icn sony app phonebook.
    2. Druk op Icn sony 11ni and menu k90 en tik op Back-up van contacten > Geheugenkaart.
    3. Tik op OK.

Contacten exporteren naar een SIM-kaart

1. Tik in Startscherm op Icn sony home apptray normal en vervolgens op Icn sony app phonebook.
    2. Druk op Icn sony 11ni and menu k90 en tik vervolgens op Back-up van contacten > SIM-kaart.
    3. Markeer de contacten die u wilt exporteren of tik op Alles markeren als u alle contacten wilt exporteren.
    4. Tik op Back-up.
    5. Selecteer Contacten toevoegen als u de contacten wilt toevoegen aan de bestaande contacten op uw simkaart of Alle contacten vervangen als u de bestaande contacten op uw simkaart wilt vervangen.
    NoteWanneer u contacten naar de simkaart exporteert, wordt mogelijk niet alle informatie geëxporteerd. Dit heeft te maken met geheugenbeperkingen op simkaarten.