Het dataverbruik beheren

U kunt bijhouden hoeveel data gedurende een bepaalde periode van en naar uw apparaat wordt overgebracht via uw mobiele dataverbinding of Wi-Fi-verbinding. U kunt bijvoorbeeld weergeven hoeveel data door individuele applicaties wordt gebruikt. Voor data die via uw mobiele dataverbinding wordt overgebracht, kunt u ook waarschuwingen en beperkingen instellen om extra kosten te voorkomen.

Datagebruik instellen en beheren

1. Ga naar en tik op Instellingen > Netwerk en internet > Datagebruik.
  2. Selecteer en bewerk de instellingen naar wens.

Het datagebruik van afzonderlijke applicaties beheren

1. Ga naar en tik op Instellingen > Apps en meldingen.
  2. Tik op de applicatie die u wilt beheren en tik vervolgens op Datagebruik.
  3. Bewerk de opties naar wens.

Opmerking

De prestaties van afzonderlijke applicaties kunnen worden beïnvloed als u de betreffende instellingen voor datagebruik wijzigt.