account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Help ons uw website te verbeteren
Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

Foto's weergeven en video's afspelen

Gebruik de applicatie Album om foto's weer te geven en video's af te spelen die u met de camera hebt gemaakt/opgenomen, of om vergelijkbare inhoud weer te geven die u op het apparaat hebt opgeslagen. Alle foto's en video's worden in een raster op chronologische volgorde weergegeven.

Overzicht van Album

1 Het startschermmenu van Album openen
2 Menuopties weergeven
3 Een diavoorstelling van uw foto's en video's weergeven
4 Veeg naar rechts om het startschermmenu Album te openen
5 De datum van items in de groep weergeven
6 Tik op een foto of video om deze weer te geven
7 Scroll omhoog of omlaag om de inhoud weer te geven

Vond u deze informatie nuttig?
Ja Nee
Uw reactie is waardevol!
Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
Verzenden
Bedankt voor uw reactie!
Uw product zoeken
Find
Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer