Zijsensor gebruiken

De Zijsensor-balk maakt het gemakkelijker om uw apparaat met één hand te gebruiken. U kunt het menu Zijsensor weergeven door op de Zijsensor-balk op de buitenrand van het scherm te dubbeltikken, of u kunt terugkeren naar het vorige scherm door met uw vinger over de balk te vegen. Verzeker u ervan binnen de Zijsensor-balk met uw vinger te tikken of te vegen.

Opmerking

Zijsensor is niet beschikbaar in bepaalde situaties, zoals wanneer de Ultra STAMINA-modus is geactiveerd, of wanneer het scherm wordt weergegeven in de liggende stand.

Zijsensor-instellingen

Terugkeren naar het vorige scherm met behulp van de zijsensor

• Veeg met uw vinger omhoog of omlaag langs de Zijsensor-balk om terug te keren naar het vorige scherm.

Zijsensor in- en uitschakelen

1. Ga naar en tik op Instellingen > Weergave > Geavanceerd.
  2. Tik op Zijsensor.
  3. Tik op de schakelaar om de functie in of uit te schakelen.

Zijsensor-instellingen

Zijsensormenu

Selecteer de Zijsensormenu-indeling en of het menu moet worden weergegeven op het vergrendelingsscherm.

Gevoeligheid van Zijsensorbalk

Stel in hoe de Zijsensor-balk moet worden bediend.

Zijsensorbalk configureren

Tik op Sensor ingeschakeld om te selecteren of Zijsensor moet worden gebruikt aan één of beide zijkanten van het scherm. Tik op de Zijsensor tijdelijk uitschakelen-schakelaar om de functie tijdelijk uit te schakelen. Gebruik elke schuifregelaar om de lengte, transparantie en positie van de Zijsensor-balk aan te passen.

Terug navigeren

Selecteer dit als u de Zijsensor-balk wilt gebruiken om terug te keren naar het vorige scherm.

Apps selecteren die met gebaren werken

Stel in welke applicaties moeten worden gebruikt met Zijsensor.