account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Help ons uw website te verbeteren
Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

Inhoud van het oude apparaat overbrengen

Er zijn verschillende manieren om de gegevens van een oud apparaat over te brengen naar een nieuw apparaat.

  • Gegevens synchroniseren met behulp van een Google-account
  • Gegevens kopiëren en overbrengen met behulp van een computer
  • Gegevens kopiëren en overbrengen met behulp van een SD-kaart

Gegevens synchroniseren met behulp van een Google-account

U kunt gegevens overbrengen door te synchroniseren met een Google-account. Maak eerst een back-up van uw gegevens op de Google-server vanaf uw oude telefoon met behulp van uw Google-account. Stel vervolgens hetzelfde Google-account in op het nieuwe apparaat. Afhankelijk van welke inhoud u wilt een back-up wilt maken en wilt synchroniseren, zijn er verschillende manieren.

  • Gmail, Agenda, Contacten: Meld u aan met hetzelfde Google-account dat u op het oude apparaat hebt gebruikt. Vervolgens worden uw Gmail, Agenda en Contacten automatisch gesynchroniseerd met uw Google-account.
  • Afbeelding (foto), video: Maak een back-up van de gegevens van het oude apparaat op de Google-server met behulp van Google Photos. Synchroniseer vervolgens uw Google-account met het nieuwe apparaat.
  • Applicaties, instellingen, gesprekshistorie: Automatisch een back-up maken met behulp van Google Drive op uw oude apparaat. Synchroniseer vervolgens uw Google-account met het nieuwe apparaat.
  • Muziekbestanden en andere documentbestanden: Maak handmatig een back-up van uw mediabestanden van het oude apparaat met behulp van Google Drive. Synchroniseer vervolgens uw Google-account met het nieuwe apparaat.

Ga voor meer informatie naar Een back-up maken en synchroniseren met een Google-account .

Gegevens overbrengen met behulp van een computer

Als u grote hoeveelheden gegevens op het apparaat opslaat, kunt u de gegevens overbrengen met behulp van een computer. Ga voor meer informatie naar Een back-up maken van gegevens en deze overbrengen met behulp van een computer.

Gegevens overbrengen met behulp van een SD-kaart

U kunt mediabestanden en contacten overbrengen met behulp van een SD-kaart. Ga voor meer informatie naar Een back-up maken van gegevens en deze overbrengen met behulp van een geheugenkaart .

Vond u deze informatie nuttig?
Ja Nee
Uw reactie is waardevol!
Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
Verzenden
Bedankt voor uw reactie!
Uw product zoeken
Find
Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer