Slimme achtergrondverlichtingsregeling

De slimme achtergrondverlichtingsregeling houdt het scherm aan zolang u het apparaat in uw hand vasthoudt. Zodra u het apparaat neerlegt, wordt het scherm uitgeschakeld aan de hand van de slaap-instelling.

De slimme achtergrondverlichting in- of uitschakelen

1. Ga naar en tik op Instellingen > Weergave > Geavanceerd > Slimme achtergrondverlichting.
  2. Tik op de schakelaar of de functie in of uit te schakelen.