Startscherm

Het startscherm is het beginpunt voor het gebruik van uw apparaat. Het is vergelijkbaar met het bureaublad op een computerscherm. Het aantal deelvensters in het startscherm wordt aangegeven door de balk onder aan het startscherm. De positie van de balk geeft het deelvenster aan dat momenteel wordt weergegeven.

Naar het startscherm gaan

• Tik op (Startschermknop).

Door het startscherm bladeren

Startschermrotatie toestaan

1. Houd een leeg gebied op het startscherm aangeraakt totdat het optiemenu wordt weergegeven.
  2. Tik op Instellingen startscherm.
  3. Tik op de schakelaar Draaien van startscherm toestaan.