De IMEI-nummer(s) van uw apparaat zoeken

Uw apparaat heeft een of twee unieke identificatienummers die IMEI of Product-ID worden genoemd. Zorg dat u een kopie hiervan bewaart. U hebt dit nummer eventueel nodig als het apparaat is gestolen of als u contact opneemt met de klantenservice.

Uw IMEI-nummer(s) met het toetsenblok weergeven

1. Ga naar en tik op (pictogram Telefoon).
  2. Tik op (pictogram Toetsenblok).
  3. Voer *#06# in op het toetsenblok. De IMEI-nummer(s) worden automatisch weergegeven.

Uw IMEI-nummer(s) op de etiketstrook aflezen

1. Trek de SIM-kaarthouder naar buiten.
  2. Verwijder de geheugenkaart uit de sleuf.
  3. Trek de strook met een vingernagel naar buiten. Op de strook worden de IMEI-nummer(s) vermeld.