Bokeh-effect

U kunt foto‘s met het Bokeh-effect maken als u de dubbele camera van het apparaat gebruikt. Het Bokeh-effect vermindert de scherpstelling van de achtergrond op een foto om de onderwerpen op de voorgrond te benadrukken om zo een artistiek effect te creëren.

Een foto met Bokeh-effect maken

1. Tik op Modus > Bokeh terwijl u de camera gebruikt.
  2. Tik op (pictogram dubbele camera-effect) > (pictogram Bokeh) om de intensiteit van de onscherpe achtergrond aan te passen. Sleep de schuifregelaar om aan te passen.
  3. Tik op (pictogram helderheid) om de helderheid aan te passen. Sleep de schuifregelaar om aan te passen.
  4. Tik op de sluiterknop om een foto te maken.

Hint

Als u te dichtbij een onderwerp komt of er te ver vanaf blijft terwijl u het Bokeh-effect gebruikt, wordt een waarschuwing weergegeven. In dit geval past u de afstand aan tussen de camera en het onderwerp waarvan u een foto met het Bokeh-effect wilt maken.