Kaarten plaatsen – dubbele SIM

Uw apparaat ondersteunt alleen nano-SIM-kaarten. Apparaten met een dubbele SIM ondersteunen één of twee nano-SIM-kaarten en een geheugenkaart.

Apparaten met een dubbele SIM zijn niet in elke regio en bij elke aanbieder verkrijgbaar.

Voor informatie over hoe u kunt controleren of uw apparaat een enkele SIM of een dubbele SIM accepteert, gaat u naar De IMEI-nummer(s) van uw apparaat zoeken.

Opmerking

Om gegevensverlies te voorkomen, moet u het apparaat uitschakelen of de geheugenkaart ontkoppelen voordat u de houder er uit haalt om de nano-SIM-kaart (of kaarten) of geheugenkaart uit het apparaat te verwijderen.

De nano-SIM-kaarten en de geheugenkaart plaatsen

Opmerking

Knip niet in de SIM-kaart omdat dit het apparaat kan beschadigen.

1. Trek de SIM-kaarthouder naar buiten.
  2. Plaats de geheugenkaart in de juiste richting in de geheugenkaartsleuf.
  3. Plaats de hoofd-SIM-kaart (SIM1) stevig in de SIM-kaarthouder.
  4. Plaats de tweede SIM-kaart (SIM2) stevig in de SIM-kaarthouder.
  5. Duw de SIM-kaarthouder voorzichtig terug in de sleuf tot deze op zijn plaats zit.