Over deze Gebruikershandleiding

Dit is de gebruikershandleiding van de Xperia 10 Plus voor softwareversie Android™ 9.0. Als u niet zeker weet welke softwareversie uw apparaat gebruikt, kunt u dat controleren in het menu Instellingen.

Opmerking

Systeem- en applicatie-updates kunnen de functies van het apparaat anders weergeven dan in deze gebruikershandleiding wordt beschreven. De Android-versie wordt mogelijk niet door een update beïnvloed. Ga voor meer informatie over software-updates naar Uw apparaat updaten.

De huidige softwareversie en het modelnummer van uw apparaat controleren

• Ga naar en tik op Instellingen > Systeem > Over de telefoon. De huidige softwareversie wordt weergegeven bij Build-nummer. Het huidige modelnummer wordt weergegeven bij Model.

Beperkingen van services en functies

Sommige services en functies die in deze Gebruikershandleiding worden beschreven, worden mogelijk niet ondersteund voor alle landen of regio's, of door alle netwerken en serviceproviders. Het internationale GSM-alarmnummer kan altijd in alle landen en regio's, op alle netwerken en voor alle serviceproviders worden gebruikt, mits het apparaat met het mobiele netwerk is verbonden. Neem contact op met uw netwerkoperator of serviceprovider om te bepalen of eventuele specifieke services of functies beschikbaar zijn en om na te gaan of dit extra kosten voor toegang of gebruik met zich meebrengt.

Het gebruik van bepaalde functies en applicaties die in deze handleiding zijn beschreven, kunnen internettoegang vereisen. Er kunnen kosten voor dataoverdracht in rekening worden gebracht wanneer uw apparaat verbinding maakt met het internet. Neem contact op met uw draadloze-serviceprovider voor meer informatie.