account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Help ons uw website te verbeteren
Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

Het scherm van uw apparaat draadloos op een tv reproduceren

Gebruik de functie Schermreproductie om het scherm van uw apparaat weer te geven op een televisiescherm of een ander groot scherm zonder een kabelverbinding te gebruiken. De Wi-Fi Direct®-technologie brengt een draadloze verbinding tussen de twee apparaten tot stand, zodat u op uw gemak kunt genieten van uw favoriete foto's vanuit uw luie stoel. U kunt deze functie ook gebruiken om naar muziek op apparaat te luisteren via de televisieluidsprekers.

Opmerking

Als Schermreproductie wordt gebruikt, kan de beeldkwaliteit soms nadelig worden beïnvloed door interferentie van andere Wi-Fi-netwerken.

Het scherm van uw apparaat reproduceren op een televisiescherm

  1. Televisie: Volg de instructies in de gebruikershandleiding van uw televisie om de schermreproductiefunctie in te schakelen.
  2. Uw apparaat: Ga naar en tik op Instellingen > Apparaatverbinding > Verbindingsvoorkeuren > Schermreproductie.
  3. Tik op STARTEN.
  4. Tik op OK en selecteer een apparaat.

Opmerking

Uw televisie moet schermreproductie op basis van Wi-Fi CERTIFIED Miracast™ ondersteunen om deze functie te kunnen gebruiken. Als uw televisie schermreproductie niet ondersteunt, moet u mogelijk een aparte draadloze schermadapter aanschaffen. Wanneer u schermreproductie gebruikt, mag u het Wi-Fi-antennegebied van het apparaat niet afdekken.

Hint

Tik op (pictogram Menu) voor meer opties.

De schermreproductie tussen apparaten stoppen

  1. Ga naar en tik op Instellingen > Apparaatverbinding > Verbindingsvoorkeuren > Schermreproductie.
  2. Tik op Verb. verbreken en tik vervolgens op OK.

Hint

U kunt de schermreproductie ook stoppen door op de melding op de statusbalk van het apparaat te tikken. Sleep de statusbalk omlaag, tik op Verb. verbreken en tik vervolgens op OK.

Vond u deze informatie nuttig?
Ja Nee
Uw reactie is waardevol!
Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
Verzenden
Bedankt voor uw reactie!
Uw product zoeken
Find
Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer