Zijsensor

Uw apparaat heeft sensoren aan de zijkanten waarop u kunt tikken of met één hand langs kunt schuiven om het apparaat gemakkelijker te kunnen gebruiken. U kunt de Zijsensormenu weergeven als snelkoppeling naar applicaties en instellingen, of het menu Meerdere vensters om twee toepassingen te selecteren in de modus voor gesplitst scherm. U kunt ook terugkeren naar het vorige scherm door omlaag te schuiven langs de sensor. Verzeker u ervan binnen het sensorgebied met uw vinger te tikken of te vegen. Als u meer wilt weten over Zijsensor, gaat u naar en tikt u op Instellingen > Weergave > Geavanceerd > Zijsensor > ZIJSENSORZELFSTUDIE.

Afbeelding van het effectieve gebied voor de zijsensor

Opmerking

Zijsensor is niet beschikbaar in bepaalde situaties, zoals wanneer de Ultra STAMINA-modus is geactiveerd, of wanneer het scherm wordt weergegeven in de liggende stand.

De Zijsensormenu weergeven

Afbeelding van dubbel tikken op de langere kant van het apparaat.

• Als u het Zijsensormenu wilt activeren, dubbeltikt u op de zijkant van het apparaat.

Hint

Als u Zijsensormenu wilt afsluiten, dubbeltikt u op de zijkant van het apparaat of tikt u op een leeg gebied op het scherm.

Het menu Meerdere vensters weergeven

Afbeelding van uw vinger omhoog schuiven langs de langere zijkant van het apparaat.

1. Schuif uw vinger omhoog langs de zijkant van het apparaat om het menu Meerdere vensters weer te geven.
    2. Volg de instructies op het scherm om apps toe te voegen aan een gesplitst scherm.

Terugkeren naar het vorige scherm met behulp van de zijsensor

Afbeelding van uw vinger omlaag schuiven langs de langere zijkant van het apparaat.

• Schuif uw vinger omlaag langs de zijkant van het apparaat om terug te keren naar het vorige scherm.

Als u Zijsensor wilt in- of uitschakelen, of andere Zijsensor-opties wilt instellen

1. Ga naar en tik op Instellingen > Weergave > Geavanceerd.
    2. Tik op Zijsensor.
    3. Tik op de schakelaar om de functie in of uit te schakelen. Als u andere Zijsensor-opties wilt bewerken, volgt u de instructies op het scherm op het onderste deel van het scherm.

Hint

U kunt selecteren of u Zijsensor op één of beide zijkanten van het apparaat wilt gebruiken. U kunt ook de actie op het scherm bij elk gebaar veranderen.