Een screenshot maken

U kunt stilstaande beelden van elk scherm op uw apparaat maken als een screenshot. Gemaakte screenshots worden automatisch opgeslagen in de applicatie Album.

Een schermafbeelding maken

1. Druk lang op de aan-uitknop totdat het optiemenu wordt weergegeven.
    2. Tik op Screenshot.

Hint

U kunt ook een schermafbeelding maken door de aan-uitknop en de toets voor volume omlaag tegelijkertijd ingedrukt te houden.

De screenshot weergeven

1. Dubbeltik op de statusbalk om het Gedeelte voor meldingen te openen.
    2. Tik op de screenshot.