account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Help ons uw website te verbeteren
Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

Synchroniseren met Microsoft Exchange ActiveSync

Als uw bedrijf een Microsoft Exchange ActiveSync-account gebruikt, kunt u uw zakelijke e-mailberichten, kalenderafspraken en contacten rechtstreeks op uw apparaat openen. Na instelling kunt u uw informatie vinden in de applicaties E-mailen, Agenda en Contacten.

Hint

Als u een Microsoft Exchange ActiveSync-account (EAS) op uw apparaat hebt ingesteld, kan door de EAS-beveiligingsinstellingen de vergrendelingsschermmethode worden beperkt tot alleen een PIN of wachtwoord. Dit gebeurt wanneer uw netwerkbeheerder uit bedrijfsveiligheidsoverwegingen een vergrendelingsschermmethode heeft opgegeven voor alle EAS-accounts. Neem contact op met de netwerkbeheerder van uw bedrijf of organisatie om te controleren welk netwerkbeveiligingsbeleid is geïmplementeerd voor mobiele apparaten.

Een EAS-account voor synchronisatie instellen

 1. Tik op Instellingen > Accounts > Account toevoegen > Exchange ActiveSync.
 2. Voer uw zakelijke e-mailadres en wachtwoord in.
 3. Tik op Volgende. Als een fout optreedt, voert u handmatig de domein- en servergegevens van uw account in en tikt u op Volgende.
 4. Volg de instructies op het scherm om de instellingen te voltooien.
 5. Tik op Meer synchronisatieopties weergeven om een synchronisatiemethode, een synchronisatie-interval en de gegevens die u met het apparaat wilt synchroniseren te selecteren.
 6. Tik op Volgende en selecteer hoe u op de hoogte wilt worden gesteld van nieuwe e-mails.
 7. Tik op Volgende, voer een naam in voor het zakelijke account en tik vervolgens op Configuratie voltooien.
 8. Indien dit gevraagd wordt, activeert u apparaatbeheer zodat de bedrijfsserver bepaalde beveiligingsregels op het apparaat kan instellen, zoals het uitschakelen van spraakopname en het gebruiken van versleutelde opslag.

Een EAS-account verwijderen

 1. Ga naar en tik op Instellingen > Accounts.
 2. Selecteer het EAS-account dat u wilt verwijderen.
 3. Tik op Verwijderen.
 4. Tik opnieuw op Verwijderen om te bevestigen.
Vond u deze informatie nuttig?
Ja Nee
Uw reactie is waardevol!
Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
Verzenden
Bedankt voor uw reactie!
Uw product zoeken
Find
Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer