Uw apparaat de eerste keer inschakelen

Het wordt aangeraden de batterij minimaal 30 minuten op te laden voordat u het apparaat voor de eerste keer inschakelt. U kunt uw apparaat blijven gebruiken tijdens het opladen. Ga voor meer informatie over het opladen naar Uw apparaat opladen.

De eerste keer dat u uw apparaat inschakelt, wordt u aan de hand van een installatiehandleiding geholpen bij het configureren van de basisinstellingen, het personaliseren van uw apparaat en het aanmelden bij uw accounts, bijvoorbeeld een Google-account.

Het apparaat inschakelen

1. Druk lang op de aan-uitknop tot het apparaat trilt.
    2. Voer de PIN van uw SIM-kaart in wanneer hierom wordt gevraagd en tik vervolgens op (pictogram Klaar).
    3. Wacht even totdat het apparaat start.

Hint

De PIN van uw SIM-kaart wordt aanvankelijk door uw netwerkoperator geleverd, maar u kunt deze later wijzigen in het menu Instellingen. Als u een fout bij het invoeren van de PIN van uw SIM-kaart wilt corrigeren, tikt u op (pictogram Backspace).

Het apparaat uitschakelen

1. Druk lang op de aan-uitknop totdat het optiemenu wordt weergegeven.
    2. Tik op Uitschakelen.

Opmerking

Het kan even duren voordat het apparaat wordt uitgeschakeld.