Gesprekken ontvangen

Als u een inkomend gesprek ontvangt terwijl het apparaat in de slaapstand staat of als het scherm is vergrendeld, wordt de telefoonapplicatie op het volledige scherm geopend. Op apparaten die twee SIM-kaarten gebruiken, geeft de achtergrondkleur van het scherm aan voor welke SIM-kaart het gesprek is bedoeld. Om de achtergrondkleur te veranderen, gaat u naar en tikt u op Instellingen > Netwerk en internet > Geavanceerd > Dubbele SIM > SIM-kaarten.

Als u een inkomend gesprek ontvangt wanneer het scherm actief is, wordt het inkomende gesprek weergegeven als een melding die wordt weergegeven bovenop het scherm dat op dat moment geopend is. Als u een apparaat met dubbele SIM-kaart gebruikt, wordt ook de SIM-kaartinformatie weergegeven. Als de melding binnenkomt, kunt u kiezen om het gesprek te beantwoorden en het applicatiescherm voor de telefoon te openen, of u kunt het gesprek weigeren en op het huidige scherm blijven.

Een gesprek beantwoorden of weigeren als het scherm inactief is

• Wanneer een gesprek binnenkomt, veegt u (pictogram Inkomend gesprek) omhoog om het gesprek te beantwoorden of veegt u het naar omlaag om het gesprek te weigeren.

Een gesprek beantwoorden of weigeren als het scherm actief is

• Als een gesprek binnenkomt, tikt u op ANTWOORD of AFWIJZEN in de melding die bovenaan het scherm wordt weergegeven.

De beltoon van een inkomend gesprek dempen

• Wanneer u het gesprek ontvangt, drukt u op de volumetoets.