account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
  Help ons uw website te verbeteren
  Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

  Gesprekken ontvangen

  Als u een inkomend gesprek ontvangt terwijl het apparaat in de slaapstand staat of als het scherm is vergrendeld, wordt de telefoonapplicatie op het volledige scherm geopend. Op apparaten die twee SIM-kaarten gebruiken, geeft de achtergrondkleur van het scherm aan voor welke SIM-kaart het gesprek is bedoeld. Om de achtergrondkleur te veranderen, gaat u naar en tikt u op Instellingen > Netwerk en internet > Geavanceerd > Dubbele SIM > SIM-kaarten.

  Als u een inkomend gesprek ontvangt wanneer het scherm actief is, wordt het inkomende gesprek weergegeven als een melding die wordt weergegeven bovenop het scherm dat op dat moment geopend is. Als u een apparaat met dubbele SIM-kaart gebruikt, wordt ook de SIM-kaartinformatie weergegeven. Als de melding binnenkomt, kunt u kiezen om het gesprek te beantwoorden en het applicatiescherm voor de telefoon te openen, of u kunt het gesprek weigeren en op het huidige scherm blijven.

  Een gesprek beantwoorden of weigeren als het scherm inactief is

  • Wanneer een gesprek binnenkomt, veegt u (pictogram Inkomend gesprek) omhoog om het gesprek te beantwoorden of veegt u het naar omlaag om het gesprek te weigeren.

  Een gesprek beantwoorden of weigeren als het scherm actief is

  • Als een gesprek binnenkomt, tikt u op ANTWOORD of AFWIJZEN in de melding die bovenaan het scherm wordt weergegeven.

  De beltoon van een inkomend gesprek dempen

  • Wanneer u het gesprek ontvangt, drukt u op de volumetoets.
  Vond u deze informatie nuttig?
  Ja Nee
  Uw reactie is waardevol!
  Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
  Verzenden
  Bedankt voor uw reactie!
  Uw product zoeken
  Find
  Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer