account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Help ons uw website te verbeteren
    Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

    Overige instellingen voor toegankelijkheid

    Weergavegrootte, Monogeluid of Toegang via een switch instellen

    1. Ga naar en tik op Instellingen > Toegankelijkheid.
    2. Tik op de optie die u wilt bewerken, en stel daarna de gewenste waarde of instelling in.
    Vond u deze informatie nuttig?
    Ja Nee
    Uw reactie is waardevol!
    Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
    Verzenden
    Bedankt voor uw reactie!
    Uw product zoeken
    Find
    Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer