account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Help ons uw website te verbeteren
Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

Zorgen dat het apparaat is beveiligd

Het apparaat bevat beveiligingsfuncties. Het wordt sterk aanbevolen deze te gebruiken in verband met verlies of diefstal.

Opmerking

Als u het apparaat beveiligt met een beveiligingsfunctie, is het essentieel dat u de ingestelde gegevens onthoudt.

Schermvergrendeling

Stel een veilige schermvergrendeling op uw apparaat in met behulp van een PIN, wachtwoord, patroon of vingerafdruk om te voorkomen dat anderen het apparaat zonder toestemming kunnen gebruiken. Zodra de schermvergrendeling is ingesteld, kan zonder het invoeren van de schermvergrendelingsinformatie het scherm niet worden ontgrendeld en kan geen inhoud worden gewist door middel van een Alle gegevens wissen (fabrieksinstellingen terugzetten).

Mijn apparaat vinden

Gebruik de service Mijn apparaat zoeken om een verloren apparaat op afstand te zoeken, te vergrendelen, te ontgrendelen of de inhoud ervan te wissen.

SIM-kaartvergrendeling

Vergrendel uw SIM-kaarten met een PIN om misbruik van uw abonnement te voorkomen. De PIN is vereist elke keer wanneer u het apparaat opnieuw opstart.

IMEI-nummer

Bewaar een kopie van het IMEI-nummer. Als uw apparaat is gestolen, kunnen sommige netwerkproviders dit nummer gebruiken om te voorkomen dat het apparaat toegang krijgt tot het netwerk in uw land of regio.

Back-up

Maak een back-up van de inhoud van het apparaat voor het geval het apparaat wordt beschadigd, gestolen of verloren.

Vond u deze informatie nuttig?
Ja Nee
Uw reactie is waardevol!
Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
Verzenden
Bedankt voor uw reactie!
Uw product zoeken
Find
Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer