account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Help ons uw website te verbeteren
    Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

    Lettergrootte

    Schakel de optie Lettergrootte in om de standaardgrootte van de tekst die op het apparaat wordt weergegeven te vergroten.

    De lettergrootte instellen

    1. Ga naar en tik op Instellingen > Toegankelijkheid.
    2. Tik op Lettergrootte en stel de gewenste lettergrootte in door op de schaalverdeling te tikken.
    Vond u deze informatie nuttig?
    Ja Nee
    Uw reactie is waardevol!
    Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
    Verzenden
    Bedankt voor uw reactie!
    Uw product zoeken
    Find
    Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer