Bokeh-effect

U kunt foto‘s met het Bokeh-effect maken als u de dubbele camera van het apparaat gebruikt. Het Bokeh-effect vermindert de scherpstelling van de achtergrond op een foto om de onderwerpen op de voorgrond te benadrukken om zo een artistiek effect te creëren.

Een foto met Bokeh-effect maken

1. Tik op (pictogram Bokeh) terwijl u de camera gebruikt.
    2. Sleep de schuifregelaar om aan te passen.
    3. Tik op de sluiterknop om een foto te maken.

Opmerking

Zoomen is niet beschikbaar tijdens het gebruik van het Bokeh-effect.

Hint

Als u te dichtbij een onderwerp komt of er te ver vanaf blijft terwijl u het Bokeh-effect gebruikt, wordt een waarschuwing weergegeven. In dit geval past u de afstand aan tussen de camera en het onderwerp waarvan u een foto met het Bokeh-effect wilt maken.